Parimad transpordifirmad said tunnustuse

Rivo Sarapik 23. märts 2004, 00:00

Kaubaveoturu parimaks tööandjaks pärjas ETTA Jõhvi Auto ASi. ETTA esimees Peep Peterson selgitas, et valik langes Jõhvi Auto AS kasuks Saku AB ees firma töötingimuste ja palgatingimuste tõttu.

Reisijateveos sai parima tööandja tiitli ennekõike palgataseme tõttu Tallinna Autobussikoondis. ?Lõppotsuse juures sai määravaks palgatase ja mullu sõlmitud kollektiivleping, mis tõi bussijuhtidele kahes jaos palgatõusu kokku 11 protsenti,? selgitas Peterson.

Lennundusvaldkonnas oleks võinud parima tööandjaks saada varasemate teenete eest Estonian Air, mille palga- ja läbirääkimistase on olnud seni parem kui teistel lennundusettevõtetel-asutustel, kuid firma on oma poliitikat muutmas ja käitub Petersoni sõnul küsitavalt käimasolevas palgavaidluses. Lennunduses tiitlit ei antud.

Petersoni sõnul tähendab tiitel, et pärjatud ettevõtte pakuvad omal alal Eesti parimat ja turvalisimat teenust. ?Nende ettevõtete streigirisk on madal, sest nad kohtlevad oma töötajaid parimatest standarditest lähtuvalt,? selgitas Peterson.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing