Sony kasum kasvas 13 protsenti

Romet Kreek 28. aprill 2004, 00:00

Eile Tokyo aktsiaturu sulgemise järel majandustulemused avaldanud Sony kasumi kasv jäi allapoole analüütikute lootusi. Bloombergi küsitletud kuus analüütikut ootasid firmalt 23protsendilist kasumi kasvu, 107,9 mld jeenile.

Ümberkorralduste seisus olev Sony tõstis selle aasta käibeprognoosi 7,5 triljonilt jeenilt 7,55 triljonile. Sony juhatuse esimees Nobuyuki Idei korraldab tegevust ümber, mille käigus kaotab töö 20 000 töötajat üle maailma. Firma püüab tuua uusi tooteid turule kiiremini kui rivaalid, nagu Matsushita Electric Industrial.

?Need numbrid ei aita Sony aktsiat, ei peleta kedagi eemale ega meelita ligi hulgaliselt ostjaid,? ütles USA hedge-fondi Starr Capital juht Eric Starr. ?Ütlemine, et need numbrid on paremad kui eelmisel aastal, ei tähenda midagi ? kõik ootasid numbrite paranemist.?

Firma ootab sel aastal maksueelse kasumi 11protsendilist kasvu 160 mld jeenile.

Firma kinnitas esialgseid numbreid, mille kohaselt neljanda kvartali kahjum vähenes kahe kolmandiku võrra, 38,7 mld jeenile.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing