Coca-Cola uus juht on pensionilt naasnud Neville Isdell

Tõnis Oja 06. mai 2004, 00:00

Majanduslehe Financial Times hindab seda, kui vastuargumenti, mis on laialdaselt levinud Wall Streeti analüütikute hulgas, et maailma suurim karastusjookide tootja otsib tegevjuhti väljaspool kompaniid. Isdell ise nimetas ennast nii kompaniis kui ka väljaspool kompaniid olevaks.

1966. aastal asus ta tööle Zambia Coca-Cola tehases ning sai kuus aastat hiljem Lõuna-Aafrika Vabariigi suurima tehase juhiks. 1989. aastal sai temast Kirde-Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika (kuhu alla kuulub ka Eesti) tootmist ja müüki haldav grupi president. Pärast erruminekut 2001. aastal on ta endanimelise investeerimisfirma juht ning konsultandina kuulub Saku Õlletehase suuromaniku, Scottish and Newcastle Breweriesi nõukokku.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing