Chrysleri müüjad nüüdsest Silberauto nime all

Tõnu Tramm 07. mai 2004, 00:00

?Tahame anda klientidele lubaduse, et ükskõik millist Mercedes-Benzi, Chrysleri ja Jeepi ning Mitsubishi esindust nad Eestis külastavad, saavad nad kõrge kvaliteediga teenust ning selle garantiiks on Silberauto kaubamärk,? põhjendab müügiesindustele peaesinduse nime andmist ASi Silberauto juhatuse esimees Väino Kaldoja. Tema sõnul on kõikides esindustes nüüdsest ühtsed ka lahtiolekuajad ning mitmed muud teenused.

Edasimüüjate ümbernimetamise tingis ka Silberauto müügisüsteemi korrastamine ning vajadus olla valmis pärast Euroopa Liiduga liitumist toimuvate võimalike muutustega Eesti autoturul. Silberauto nime kandvad edasimüüjad on DaimlerChrysleri ja Mitsubishi Motors Europe?i poolt auditeeritud ning vastavad kõikidele nende esitatud nõudmistele.

Silberauto nime kannab alates 1. maist ühtekokku viis müügiesindust Eestis.

Tallinnas Järvevana teel peaesindusega samas majas tegutsev MB Autokeskus kannab nüüd ärinime AS Silberauto Järve. Tallinnas Peterburi teel paikneva Chrysleri ja Jeepi ning Mitsubishi sõidukite esinduse OÜ Pointing uueks ärinimeks on OÜ Silberauto Ülemiste. Eelmise aasta lõpus uue müügisalongi avanud MB Veoautokeskus tegutseb alates maist AS Silberauto Maardu nime all. Pärnu Mercedes-Benzi, Chrysleri ja Jeepi ning Mitsubishi esindaja AS Erimark kannab nime AS Silberauto Pärnu.

Tänavu märtsis Tartus Ringteel uksed avanud DaimlerChrysleri ja Mitsubishi uus autokaubamaja juba tegutseb AS Silberauto Tartu nime all.

Senise ärinimega jätkavad AS Pargi Autokeskus Viljandis ja AS Keila Autokeskus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing