Walt Disney puhaskasum kasvas 71%

Annika Matson 14. mai 2004, 00:00

Meelelahutuskontserni käive suurenes 11 protsenti, 7,19 miljardi dollarini. Aktsia kohta teeniti kasumit 26 senti, võrreldes 15 sendiga aasta tagasi. Walt Disney tulemused ületasid ka analüütikute ootusi. Eksperdid prognoosisid 21sendist kasumit aktsia kohta.

Walt Disney finantsdirektor Tom Staggs prognoosib, et ettevõte suudab eelmise aasta kasumit ületada enam kui poole võrra.

Jooksva majandusaasta kuuel esimesel kuul oli kontserni käive 15,7 miljardit dollarit, mis on eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 15protsendine kasv. Poolaasta kasum kosus 250%, 1,2 miljardi dollarini ehk 59 sendini aktsia kohta, võrreldes mulluse 17 sendiga.

Walt Disney kontserni juht, kes sattus mõne aja eest aktsionäride surve alla, tõdes, et suurima tõuke headesse tulemustesse andis vaba aja parkide suur külastatavus. Disney ootab, et kogu aasta kokkuvõttes kasvab kasum rohkem kui 50 protsenti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing