Muinasjutud ja röövlid

Rein Iida 18. mai 2004, 00:00

Mõnusalt on muinasjutu ja reaalsuse kokku viinud Falck. Oma reklaamis on ta sidunud tuntud lookese karukestest ja ootamatust külalisest, tütarlapsest, kellel selliseid kavatsusi polnud nagu nendel, kes Falcki reklaamiloo kombel sinu kodukeses müdistamas ja kotte täitmas on käinud. Sõbralikul moel on viidatud, et sa ei pruugi pääseda nii kergelt nagu karukesed.

Meeldib, et visuaali pole lahendatud klassikalise röövlinäo või tuima turvamehega ja vana tuntud looga on saavutatud sedavõrd sõbralikkust, et tekkiks mõte: ehk ma siiski ei soovi röövlimuinasjutu elustumist oma kodus.

Kiitus reklaamitegijatele IndigoBatesist ja malka röövlitele, kui Falck lubaduste kohaselt õigeks ajaks kohale jõuab.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing