Ain Hanschmidt, kuhu kadusid aktsiad?

22. juuni 2004, 00:00

Tuginedes Äripäeval olevatele andmetele, on toimetusel põhjust kahtlustada, et 1997. aastal omastasid Ühispanga tippjuhid offshore-firmat kasutades osa Ühispangale kuulunud 5 miljonist Ühispanga aktsiast, mis pidid minema töötajate preemia-optsioonideks.

Selle tehinguga võisid saada kahju Ühispanga tollased aktsionärid, kui aktsiate müügist teenitud tulu ei laekunud pangale. Ühispanga president Ain Hanschmidt on hoidunud kirjeldatud juhtumi kommenteerimisest.

Äripäev küsib Ain Hanschmidtilt: kes müüs maha Ühispangale kuulunud 5 miljonit Ühispanga aktsiat? Kes on need isikud, kelle vahel jagati ära aktsiamüügist teenitud tulu? Kui suurt kahju tekitati selle tehinguga Ühispanga aktsionäridele? Toimetus kordab oma küsimust seni, kuni Hanschmidt meile vastab.

Ühtlasi tänab Äripäev inimesi, kes on aidanud loosse selgust tuua. Me ootame lisainformatsiooni telefonil 50 19 952 või aadressil inno.tahismaa@aripaev.ee.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:33

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing