Lõuna-Eesti autoostja armastab endiselt Volkswagenit

ÄP 06. august 2004, 00:00

OÜ Kommest Autokeskused Tartu müügijuhi Neeme Saue koostatud Tartu automüügistatistika alusel on tartlased seitsme kuuga müünud ühtekokku 1146 uut sõiduautot, müüduim mark 138 autoga Volkswagen. Talle järgneb 110 autoga Ford, Peugeot on 95 autoga kolmandal kohal.

Tartus Volkswageneid müüva ASi Aasta Auto müügijuht Rein Kullamaa kommenteeris sel nädalal väljastatud pressiteates, et 39%-lise müügikasvu läinud aastaga võrreldes on kindlustanud uue Golf V müügiedu, samuti mahtuniversaalide Tourani ja Sharani enam kui kahekordne müügikasv. Kullamaa sõnul ei ole kasv saavutatud autode partiimüügiga suurklientidele, vaid peamisteks ostjateks on eraisikud ja väikefirmad.

Tarbesõidukeid on Tartus müüdud 167, mida on üheksa võrra vähem kui möödunud aastal seitsme kuuga. Kokku on Tartus müüdud 1313 uut sõidukit, mullu samal ajal oli see arv 1283. Seega on uute autode müük tervikuna Tartus võrreldes 2003. aasta seitsme kuuga kasvanud 2,3%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:38

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing