Väino Sarnet haldusreformi büroo juhiks

08. september 2004, 00:00

Peaminister Mart Laar kavatseb haldusreformi büroo juhataja kohale esitada erastamisagentuuri kauaaegse peadirektori Väino Sarneti kandidatuuri, kirjutas ÄP viis aastat tagasi. ?Bürood peab juhatama hea spetsialist, kes viiks jõuliselt ellu valitsuse haldusreformipoliitikat,? ütles valitsuse pressiesindaja.

Laari sõnul kujuneb haldusreformi büroo juhist järgnevatel aastatel Eestis üks tähtsamaid ametimehi, kelle ülesanne on valitsuse ulatusliku haldusreformi elluviimine. Koalitsioonilepingu kohaselt kavatseb valitsus tõhustada riigi juhtimist ja muuta riigiaparaat efektiivsemaks, seda nii riigiametnike vähendamise kui ka omavalitsuste liitmise teel.

Hetkeseis: Haldusreform on selline tänamatu valdkond, mis pole ühelegi sellega tegelejale veel kuulsust toonud ega mõjukust lisanud. Ei suutnud mägesid paigast liigutada ka erastamise raskekahurväelane Sarnet. Täna võib vist haldusreformi ametlikult läbikukkunuks kuulutada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing