Algas avalik arutelu aktsionäride õigustest

ÄP 24. september 2004, 00:00

Euroopa Komisjon algatas avaliku arutelu aktsionäride õiguste üle.

Arutelu eesmärk on lihtsustada aktsionäride põhiõiguste kasutamist äriühingute üldkoosolekutel. Vaatluse all on ka aktsionäride õiguste piiriülene kasutamine, eeskätt seoses hääletusõigusega. Arutelu tulemused võetakse arvesse lähiajal kavandatava direktiivi ettepanekutes, mis on üheks osaks Euroopa Komisjoni korporatiivsete ettevõtete haldamise tegevuskavast. Asjast huvitatud osapooled võivad esitada oma vastavasisulisi ettepanekuid kuni 16. detsembrini.

Lisainfo

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing