Tööajadirektiiv läbivaatamisel

ÄP 08. oktoober 2004, 00:00

Euroopa Komisjon kiitis heaks ettepaneku ajakohastada tähtsamaid tööajadirektiivi aspekte.

Tegemist on meetmete paketiga, mille põhieesmärk on töötajate tervis ja ohutus. Näiteks säilib võimalus individuaalselt loobuda 48 tunni pikkusest töönädalast, kuid tingimused selleks on siiski rangemad, et vältida võimalikke kuritarvitusi. Liikmesriikidel võimaldatakse pikendada kuni 48 tunni pikkuse töönädala arvestamisel kasutatavat võrdlusperioodi neljast kuust ühe aastani. Tööaja hulka ei arvestata valves oleku aega, mil töötaja ei tööta, ning korvavat puhkeaega antakse 72 tunni jooksul.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing