• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uus geiklubi avab uksed novembri keskel

  Club Angel on loodud geidele ja nende sõpradele, olenemata seksuaalsest orientatsioonist, ning kõigile teistele toredatele inimestele. Angel on glamuurne ja meeletu vaba aja veetmise koht, mis koosneb uuest eksklusiivsest ööklubist ning teisel korrusel asuvast kõigile avatud söögikohast.
  ?Club Angel on esimene omalaadne ?ikk ja glamuurne ööklubi Baltimaades,? kommenteeris üks klubi investoreid, BDG grupi juhatuse liige Peeter Rebane. ?Angeli loomisel mõtlesime selliste maailma kuulsaimate klubide peale nagu kunagine Studio 54 New Yorgis ning praegused Shadow Lounge Londonis ja Queen Pariisis.
  Oleme Club Angelit arendanud juba kaks aastat, et luua üks tõeliselt eriline koht kõigile inimestele, kes ihkavad mõnusat interjööri, glamuuri ja eksklusiivseid show?sid. Club Angel ja teisel korrusel asuv café on kohad, kus meie külalised tunnevad end turvaliselt, intiimselt ja inspireerivalt.? lisas Rebane.
  ?Läbi kahe korruse asuva klubi idee on pakkuda inimestele meeletusi, intrigeerivaid pidusid ja parimat teenindust,? ütles Angeli tegevjuht Maret Soom. ?Angeli personal koosneb väga hoolikalt valitud ilusatest meestest seksikas riietuses, mille on disaininud tuntud stilist Gerly Tinn,? lisas Soom.
  Klubi muusikavalik tuleb elav, energeetiline ja kaasakiskuv. Club Angelis hakatakse mängima parimaid tantsulugusid läbi aegade. Muusikastiilide spekter on lai: diskost popini, d?ässist house?ini, sekka ka fankit ja latinot. Angeli külalisesinejateks on tulevikus maailmatasemel bändid, kodumaised ja välis-DJd. Õhtuti hakkavad klubis toimuma ka eksklusiivsed Club Angeli showprogrammid.
  Angeli ülemisel korrusel asub tänavalt eraldi sissepääsuga ning kõigile avatud söögi- ja joogikoht Café Angel, mis hakkab pakkuma roogi maailma eri köökide paremikust ning jooke ka nõudlikule maitsele. Café Angeli joogi- ja toidukaardi looja on Imre Sooäär. ?Café Angel ei ole tavaline baar, kohvik või lounge, vaid nende sümbioos, kus hakkame korraldama ka kunstnike näitusi ning muusikaõhtuid,? kommenteeris Peeter Rebane.
  Club Angel on avatud kolmapäevast laupäevani, Café Angel aga kõikidel nädalapäevadel lõunast kuni hilisõhtuni. Plaanis on välja anda ka klubikaarte, milleks on esmalt vaja doormanager?i heakskiitu või vähemalt kahe klubi liikme soovitust.
  Klubi sisekujunduse autor on mainekas inglise disainer John Cregg, graafilise identiteedi eestvedajaks aga reklaamiagentuur Division. Ööklubi keskmeks on mitmetasandiline tantsusaal koos siserõduga, lisaks erinevad chill-out ruumid ning pehmed diivaninurgad. Café Angeli võtmesõnadeks on mugavus ja looduslähedus ning krooniks elava tulega kamin.
  Autor: Reno Hekkonens
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Joe Biden süüdistab vaktsineerimata ameeriklasi majanduse aeglases taastumises
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.
Kruuda, Pärna ja Uibo kriminaalasi ärkas uuesti ellu
Kui Tartu maakohus lõpetas aegumise tõttu ärimeeste Oliver Kruuda, Aivo Pärna ja Jaan Uibo kriminaalasja toorpiima vahendaja OÜ UP Varud maksejõuetuse põhjustamises ja ringkonnakohus tühistas lõpetamise määruse osaliselt, siis riigikohus tühistas määruse täies ulatuses.
Kui Tartu maakohus lõpetas aegumise tõttu ärimeeste Oliver Kruuda, Aivo Pärna ja Jaan Uibo kriminaalasja toorpiima vahendaja OÜ UP Varud maksejõuetuse põhjustamises ja ringkonnakohus tühistas lõpetamise määruse osaliselt, siis riigikohus tühistas määruse täies ulatuses.