• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lepikson seljatas kohtus ajalehed

  Esimesena avaldas väite, et tuntud ärimehe ja poliitiku Robert Lepikson naine sõidab ringi rahva kulul soetatud autoga Eesti Päevaleht. SL Õhtulehe ja Eesti Ekspressi esindaja teatas kohtus, et need väljaanded ei pidanud enam seda fakti kontrollima, kuid kohus jäi vastupidisele arvamusele, rääkis Lepiksoni kaitsja vandeadvokaat Anu Uritam advokaadibüroost Straus & Partnerid. Ühtlasi mõistis kohus kummaltki lehelt välja 16 930 krooni kohtukuludeks.
  Lepikson ütles, et liisis vaidlusaluse sõiduki enda nimele juba aasta enne Riigikogusse valimist. ?Kui ikka tehakse järeldus,et olen vaene number üks ja ei jaksa oma naisele autot soetada, siis ei pea ma seda taluma. Igasugust kontrollimatut solki ei saa ka kaela valada,? selgitas ta oma hagi motiive.
  Lepikson ütles veel, et tunneb kahetsust, et väljaandeilt pole võimalik kahjutasu nõuda. ?See paneks asjad paika, kui leht peaks oma käki eest ka materiaalselt vastutama.?
  Lepikson rääkis, et pani mõne aja eest Rahvuskulutuuri Fondi vahendusel välja pool miljonit krooni eetiliste ajakirjanike premeerimiseks, kuid seda ettevõtmist boikoteeriti ja nüüd läheb raha tehnikatudengitele.
  ?Minu arust on vale, et ajakirjandus on ise endale kohtumõistja välja mõelnud ja kontrollimata faktide avaldamise eest ei vastuta,? lausus Lepikson.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.