• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Res Publica eitab liitu Keskerakonnaga

  Reformiparteiga liitumise lootused vähemalt esialgu maha matnud Res Publica nimetab jutte nende salasepitsustest Keskerakonnaga halvaks naljaks.

  «Meie ?anta?eerime ja ähvardame reformikaid Keskerakonnaga, et juhul kui nad ei liitu, siis meie...? No kuulge, see on ju täielik jaburdus, totaalne absurd,» rääkis eile Postimehele Indrek Raudne, Res Publica üks juhtpoliitikuid ja Riigikogu liige. «Ega siis ähvardustega ei sõlmita abielusid.»
  Ometi on mitmed poliitikud vihjanud, et just sellise ultimaatumiga ähvardas osa peaministripartei liikmeid juba mõned nädalad tagasi reformierakondlasi selleks puhuks, kui viimased peaksid kahe partei ühinemisele «ei» ütlema.
  Väidet toetas ka fakt, et Res Publica esimees Juhan Parts kohtus paar nädalat tagasi Keskerakonna liidri, värskelt Tallinna meeritoolilt kukutatud Edgar Savisaarega. Seal olla Parts Savisaare ees kahtluse alla seadnud Reformierakonna ühe pealubaduse, tulumaksu alandamise täitmise otstarbekuse. Juttu tulnud veel valitsuskriisist, mis tipnevat peatselt Keskerakonna ja Res Publica ühisvalitsuse moodustamisega.
  «Kuulge, see on täiesti rumal jutt,» sõnas Raudne, kes tunnistas samas Res Publica ja Keskerakonna juhtide kohtumist. «Esiteks, Parts kohtub opositsiooniliidri Savisaarega aeg-ajalt ikka, selles pole ju midagi erakordset.»
  «Teiseks, juttudel salasepitsustest Keskerakonnaga pole mingit alust,» märkis Raudne. «Saame tõesti nendega hästi läbi, kuid see on õhust võetud loba.»
  Res Publica, kes pidi äsja loobuma plaanist juba järgmise aasta kohalike omavalitsuste valimistele minna Reformierakonnaga ühes parteis, teeb juba uusi plaani. Nimelt tahab peaministri erakond senisest enam koostööd teha Isamaaliiduga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.