• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ilmaprognoos viis nafta hinna kiiresse langusse

  Weather Derivativesi prognoos, et käesoleval nädalal jääb USA kirdeosas kütteõli tarbimine tavapärasele nõudlusele 21% alla, vedas esmaspäeval New Yorgi kaubabörsil musta kulla hinna kiiresse langusse, kirjutas uudisteagentuur Bloomberg.
  Naftabarreli hind langes üleeile New Yorgi kaubabörsil 2,86 dollarilt barreli kohta tasemeni 41,32 dollarit. Tegemist oli suurima päevase hinnalangusega pärast 1. detsembrit. Eile nafta hinna langus Aasia turgudel pidurdus. Londoni Rahvusvahelisel Naftabörsil tooraine hinnaindikatsiooni eile ei antud, sest kauplemine polnud pärast pikki jõulupühi veel käivitunud.
  USA kirdeosa ilma jälgitakse talvehooajal pidevalt, sest selles piirkonnas tarbitakse 80% USA kütteõlist. Riikliku ilmateenistuse andmeil püsib 1.?5. jaanuarini õhutemperatuur USA idaosas üle keskmise kõrge.
  ?Praegu on ilm päris soe, eriti riigi kirdeosas. Me murrame veel läbi 40 dollari joone,? ütles Altavest Worldwide Trading Inc-i kaasasutaja Mike Armbruster.
  Analüütikud usuvad, et vähenenud nõudluse tõttu kasvasid möödunud nädalal taas USA toornafta laovarud. Tegemist oleks kolmeteistkümnenda nädalaga neljateistkümnest, mil laovarud täienesid. Laovarude pidev paisumine on aidanud naftabarrelil pärast 25. oktoobrit saavutatud 55,67dollarilist kõrgtaset 26% võrra odavneda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Aasia aktsiad langesid koos USA futuuridega
Aasia aktsiad ja USA aktsiafutuurid langesid teisipäeval, investorid arutasid, kas Hiina värske stiimul võib piirata sulgemiste mõju majandusele.
Aasia aktsiad ja USA aktsiafutuurid langesid teisipäeval, investorid arutasid, kas Hiina värske stiimul võib piirata sulgemiste mõju majandusele.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Tõnu Õnnepalu: meie isiklik elu on üks erakordne asi
Pärnu juhtimiskonverentsi otsad tõmbas kokku armastatud kirjanik Tõnu Õnnepalu, kes soovitas unistada: nagu võib juhtuda, et hommikul on peas täiesti uus mõte, mida seal enne polnud, nii on ka ilmsi unistamisega.
Pärnu juhtimiskonverentsi otsad tõmbas kokku armastatud kirjanik Tõnu Õnnepalu, kes soovitas unistada: nagu võib juhtuda, et hommikul on peas täiesti uus mõte, mida seal enne polnud, nii on ka ilmsi unistamisega.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.