• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ilmaprognoos viis nafta hinna kiiresse langusse

  Weather Derivativesi prognoos, et käesoleval nädalal jääb USA kirdeosas kütteõli tarbimine tavapärasele nõudlusele 21% alla, vedas esmaspäeval New Yorgi kaubabörsil musta kulla hinna kiiresse langusse, kirjutas uudisteagentuur Bloomberg.
  Naftabarreli hind langes üleeile New Yorgi kaubabörsil 2,86 dollarilt barreli kohta tasemeni 41,32 dollarit. Tegemist oli suurima päevase hinnalangusega pärast 1. detsembrit. Eile nafta hinna langus Aasia turgudel pidurdus. Londoni Rahvusvahelisel Naftabörsil tooraine hinnaindikatsiooni eile ei antud, sest kauplemine polnud pärast pikki jõulupühi veel käivitunud.
  USA kirdeosa ilma jälgitakse talvehooajal pidevalt, sest selles piirkonnas tarbitakse 80% USA kütteõlist. Riikliku ilmateenistuse andmeil püsib 1.?5. jaanuarini õhutemperatuur USA idaosas üle keskmise kõrge.
  ?Praegu on ilm päris soe, eriti riigi kirdeosas. Me murrame veel läbi 40 dollari joone,? ütles Altavest Worldwide Trading Inc-i kaasasutaja Mike Armbruster.
  Analüütikud usuvad, et vähenenud nõudluse tõttu kasvasid möödunud nädalal taas USA toornafta laovarud. Tegemist oleks kolmeteistkümnenda nädalaga neljateistkümnest, mil laovarud täienesid. Laovarude pidev paisumine on aidanud naftabarrelil pärast 25. oktoobrit saavutatud 55,67dollarilist kõrgtaset 26% võrra odavneda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo Lextal partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo Lextal partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Intervjuu Prantsuse kaubandusministriga: Euroopa Liit peab tooma tööstused tagasi koju
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.
Euroopa Liidu liikmesriikide majandused peavad mitte üksnes taastama pandeemia-eelse kasvujõu, vaid väljuma globaalsest viiruskriisist rohelisema ja iseseisvamana. See aga tähendab, et ka kaubandussuhted tuleb kriitilise pilguga üle vaadata.