ÄP fototoimetus • 28. september 2005 kell 22:00

Starman sai rahasüsti

Telia müüs 60 protsenti Starmani aktsiatest 166 miljoni krooni eest investeerimisfondile EECI, kes investeerib Starmani lähima poolaasta jooksul veel 150 miljonit krooni, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

?Selle tehingu käigus määratleti ka Starmani tervikväärtus, mis on seega hetkel 276 miljonit krooni,? ütles Starmani tegevdirektor Peeter Kern.

Kern ja Starmani juhatuse liige Indrek Kuivallik ei soovinud oma 40protsendilisest osalusest loobuda. Nende käes olevate aktsiate väärtus on 110 miljonit krooni. ?Usume, et täiendavad teenused suurendavad tulevikus ettevõtte väärtust veelgi,? põhjendas Kuivallik osaluse säilitamise otsust. Starmani käes on 28 protsendi suurune osa Eesti kaabelleviturust.

Hetkeseis: Starman sai rahasüsti ka tänavu juunis, kui ettevõte tuli börsile. Septembri algusest hakkas Eesti juhtiv kaabellevifirma oma Tallinna ja Harjumaa levipiirkonnas digitelevisiooni pakkuma.

Autor: ÄP

Hetkel kuum