• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rakveres muutusid kallimaks eelkõige väikesed korterid

  Tänavu esimesel poolaastal oli Rakvere tüüpkorterite turul suur ostuhuvi, mistõttu kesklinna piirkonna korterid kallinesid endisest kiiremas tempos.
  Tüüpkorterite hinnad tõusid 2005. a esimesel poolaastal 5?10%. Suurima tõusu tegid ühe- ja kahetoaliste korterite hinnad, suuremate korterite kallinemine jäi tagasihoidlikumaks.
  Nõudlus on kõrgeim 2toaliste korterite osas. Kuid kuna pakkumiste hulk on jäänud endisele tasemele, on 2toaliste korterite hinnad tõusnud põhjendamatult kõrgele, lähenedes suuremate korterite omadele. Korterite müügiperioodid on 1?4 kuud.
  Ahiküttega korterite vastu on huvi endiselt kõrge. Ahiküttega korterite hinnatõus jäi I poolaastal korterituru üldist trendi jälgides mõõdukaks. Enam kallinesid väiksemad korterid.
  2005. aasta I poolaastal alustati Rakveres esimese suurema uue korterelamu ehitust. Uus kortermaja on kerkimas eksklusiivsesse asukohta ? Vallimäe nõlvale. Lisaks nimetatud projektile on alustatud korterite broneerimist keskväljaku äärde kavandatavasse ärihoonesse-elamusse, mille ehitustööd pole veel alanud. Mõlemad projektid paistavad silma eksklusiivse asukoha poolest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Võimude põimumise räpane pesu vajab puhtaks küürimist
Eesti ettevõtluskeskkonna sirge pintsaku ja selge silmavaate nimel tuleb valgekraelise kuritegevuse kahtlused eriti hoolikalt läbi valgustada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Eesti ettevõtluskeskkonna sirge pintsaku ja selge silmavaate nimel tuleb valgekraelise kuritegevuse kahtlused eriti hoolikalt läbi valgustada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Swedbank tõstis Šiauliai Panga aktsia hinnasihti Tõusuruumi nähakse 34%
Swedbanki hinnangul on Šiauliai Panka toetamas tugev taustsüsteem ning tulemuste paranemine, mille tõttu tõsteti ka aktsia hinnasihti. Praeguselt tasemelt nähakse aktsiale 33,7 protsenti tõusuruumi.
Swedbanki hinnangul on Šiauliai Panka toetamas tugev taustsüsteem ning tulemuste paranemine, mille tõttu tõsteti ka aktsia hinnasihti. Praeguselt tasemelt nähakse aktsiale 33,7 protsenti tõusuruumi.
Meediafirmade TOPi võitja Ekspress Meedia: nii tugev taastumine oli meilegi üllatus
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Emöke Sogenbits: õige firmade kukkumine ootab meid veel ees
Õige firmade kukkumine on ilmselt veel ees, sest koroonapandeemia ajal on paljud ettevõtted end tühjaks pigistanud, ütles HANZA Mechanicsi Balti klastri juht Emöke Sogenbits konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
Õige firmade kukkumine on ilmselt veel ees, sest koroonapandeemia ajal on paljud ettevõtted end tühjaks pigistanud, ütles HANZA Mechanicsi Balti klastri juht Emöke Sogenbits konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".