Sangar jõudis tagasi kasumisse

Liis Kängsepp 16. veebruar 2006, 00:00

"Plaan oli meil võib-olla natuke parem," kommenteeris ettevõtte juht Gunnar Kraft. "Aga raske on planeerida, kui teed muudatusi."

2004. aastal teenis ettevõte 10,5 mln krooni kahjumit, sest loobuti vaba aja rõivaste tootmisest ning keskenduti särkidele, teksadele, pükstele ja jopedele. Mullu langes ka Sangari käive - kui 2004. aastal oli käive 171 mln krooni, siis mullu müüdi 156 mln krooni eest.

Tänavu püüab Sangar liikuda oma särkidega uutele turgudele. Mõttes mõlguvad Läti ja Leedu. "Selle aasta alguses läheb meie oma särk müüki mitmesse poodi Soomes, vaatame ka Skandinaavia poole," sõnas Kraft. Millal Sangari särke Soomest osta saab, Kraft veel täpselt ei osanud öelda.

"Tegutseme täie auruga," ütles Kraft. "Euroopa mastaapidega ei saa meid üldse võrrelda, aga eks peame edasi pressima."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:46
Otsi:

Ava täpsem otsing