Ütled Eesti, mõtled internet

Martin Hanson 21. märts 2006, 00:00

Eelmisel nädalal nimetas Eesti taustaga riskikapitalist Steve Jürvetson Eestit internetiga samastuvaks riigiks - väga julge väljaütlemine. Eestlasena olen ma uhke, kui koduriiki tuntakse innovaatilisuse, mitte suurima enesetappude arvu, viina konsumeerimise hulga või kõrge korruptsiooni taseme pärast.

Pisikene "aga". Eemaloleval isikul on asjadest teistsugune pilt kui kohalikel. Eesti IT on hetkel kõrgtasemel vaid väliskapitali jõul ning toetub vaid väljast tulnud lennukate ideede vormivalamisele. Eesti IT-insenerid on maailma tipus, selles ma ei kahtle. Puudu on aga visionääridest ning julgetest ideedest, mis esmase "purukspommitamise" üle elaksid ning maailmasse lendaksid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing