Kevadised juubelid

Christel Karits 24. märts 2006, 00:00

Ilmselt on enamik teist olnud olukorras, kus tunnete, et teie sisu ja vorm ei lähe lihtsalt kokku. Vähemalt oma sõpru olen kuulnud korduvalt ütlemas, et hingelt oleks just nagu äsja puberteedieast väljunud, aga passist võib lugeda, et pensionini on jäänud pisut üle viimase kümne.

Kindlasti on meist õnnelikumad need, kes saavad rääkida sisu ja vormi ühtsusest. Kuid usun, et isegi siis, kui vorm kipub aastatega loodusseadustele alluvalt kuluma, ei peaks me oma nooruslikku hinge seetõttu lihtsalt vananemise puuri panema, kuna kuuekümneselt, ei, mõne arvates juba nelja-viiekümneselt on vaja olla mõõdukas ja soliidne, mis kahjuks sageli võrdub hallilt igavaga.

Kui mõelda lõppeva kuu juubilarile Marju Marynel Kuudile (andku ta mulle selle tiitli kasutamise eest andeks), siis tulevad silme ette kirkad ja kontrastsed värvid. Sellised nooruse omad.

29. märtsil on kõigil fännidel võimalus Hotel Viru konverentsisaalis Grande koos Marju Marynel Kuudiga tema 60ndal sünnipäeval tähistada noor olemise võitu.

Paar päeva varem on aga teatrisõpradel ETV vahendusel võimalik viibida ühel tõeliselt väärikal juubelil. Rahvusvahelisel teatripäeval antakse 100ndat sünnipäeva tähistavas Vanemuise teatris üle teatrikunsti aastapreemiad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing