Kokkade võistlus Peterburis

Heidi Vihma 24. märts 2006, 00:00

10.-12. märtsini toimus Peterburis 4. rahvusvaheline spetsiaalse teeninduse näitusmess ExpoHoReCa, mille raames leidis aset Läänemere maade kokkade võistlus Baltimaade Kulinaaria Tähtede karikale. Osa võtsid Soome, Eesti, Läti, Leedu ning Venemaa võistkonnad.

Eesti võistkond võitis kaks hõbemedalit, ühe rahvuslikus ja teise piduliku kalaroa kategoorias.

Eesti meekonda kuulusid Irina Valinkevitsh (Hotell Imperial), Heimar Kuuskler (Scotland Yard), Dmitri Rooz (Beer House), Andrei Smakov (Kadriorg). Kohtunikuna võttis võistlustest osa Karl Friedrichi peakokk Priit Toomits: "Võistluste tase oli kõrge, Soome ja Läti olid oma tugevamad jõud välja pannud. Kulla ja hõbeda vahel oli vahe väga väike, parimatest parimate väljavalimine ei olnud lihtne."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing