Härra Pant, osta aktsiad tagasi!

Tõnis Oja 10. aprill 2006, 00:00

Tallinki suuromanik ja juht Enn Pant lausus kolmapäeval Riias, et Tallinki aktsia hind on põhjendamatult madal. Olen nõus, et väikeaktsionäride jaoks on Tallinki aktsia hind ebaõige. Aga härra Pandil on suurepärane võimalus 13 000 väikeaktsionäri jaoks õiglus taastada ning Tallinki aktsiad tagasi osta.

Detsembris määrasid suuromanikud koos investeerimispangaga Suprema Tallinki aktsia õigeks hinnaks 82,5 krooni. Kuna Pandi sõnul olevat pärast börsileminekut tulnud hulk positiivseid uudiseid, siis võiks Tallinki aktsia hind täna olla kümmekond protsenti kõrgem. Seega, suuromanikud, tehke Tallinki aktsiale pakkumine hinnaga 90 krooni, või mis veel parem, Suprema poolt pakutud hinnasiht 94 krooni ja väikeaktsionärid saavad aktsiate eest õige hinna.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:54

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing