Test on vaid üks paljudest otsustuskohtadest

Malle Heerde 10. aprill 2006, 00:00

Test võib olla üheks mitmest otsustuskohast töötaja värbamise protsessis. Ainult testi tulemuste järgi töötaja sobivust otsustada ei saa. Sellised testid sobivad pigem inimesele enda testimiseks, et saada aru, mis on tema tugevad küljed ja kuhu ta sobib, kuid mitte personalivalikuks. Värbajana ei saa ma neid teste kasutada, kuna tööotsijal on võimalik neid varem lahendada ja hiljem enda kasuks vastuseid teadlikult muuta. Kui teste kasutada, siis kinniseid teste, mida tööotsija pole varem näinud ega saa ka endaga testimiselt kaasa viia.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing