Austa selle riigi kombeid, kus viibid

Mati Feldmann 12. aprill 2006, 00:00

Vanemveebel Andrei Korol ilmselt pääseb Araabia Ühendemiraatides ihunuhtlusest, mille kasuks, tõsi, ta ise otsustas. Pääsedes allkirja vastu vabadusse, on tõenäoline, et kohtupidamine tema suhtes raugeb. Lõpp hea, kõik hea?

Väärib siiski tähelepanu, et ametlik Eesti eriti ei tauninud sõjamehe teguviisi, rohkem peeti seda niigi vatti saanud sõjamehe vintsutamiseks. Kommentaarides jõuti välja isegi sinnamaale, et kepihoobid (millest nüüd on saanud piitsahoobid) häbistavad Eestit. Ent kas võõra maa tavadele, kirjutatud ja kirjutamata seadustele vilistamine ei häbista?

Ega me ikka muhameedlikku maailma ei mõista, veelgi enam - ilmselt ei tahagi mõista.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing