ÄP 5 aastat tagasi: Aare Urm ähvardab Eurovisioonist loobuda

ÄP 23. mai 2006, 00:00

ETV võib loobuda Eurovisiooni lauluvõistluse korraldamisest, kuna valitsus ei toetanud eile ETV-le 45 miljoni krooni suuruse riigi garantiiga laenu andmist, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi. Kuigi valitsuse nõupidamisel otsustati, et toetatakse 37 miljoni krooni suuruse laenu garanteerimist, seati sellele lisatingimused, mis olukorda ei lahenda, vaid lükkavad probleemi edasi tulevikku.

ETV programmijuhi Ilmar Raagi sõnul rebiti eile Urmi lause kontekstist välja. "Niikaua kui valitsus meile takistust ei tee, jätkab ETV nii programmi kui ka Eurovisiooni ettevalmistamist," selgitas Raag.

Rahandusminister Siim Kallas ütles eilsel pressikonverentsil, et ETV laen tähendab ikkagi seda, et see tuleb riigieelarvest kinni maksta. "Meie ettepanek lähtub ETV miinimumvajadusest. Tegime oma otsused, lähtudes numbritest, üritasime olla üsna kiretud."

Hetkeseis: Eestil ei tule Eurovisiooni korraldada nii pea, sest eelmisel neljapäeval ei pääsenud Eesti eelvoorustki edasi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing