Valitsejate kaks palet

Martin Hanson 14. juuni 2006, 00:00

Räägitakse, et demokraatia on kalleim valitsemisviis. Pidevalt jahutakse teemadest, mida oleks vaja ära teha, kuid sõnadest kaugemale ei jõuta. Tallinn on ses suhtes pisut erandlik - olgugi, et läbi opositsiooni pisarate, kuid teed saavad korda ja otsuseid võetakse kui varukast. Jüri Ratas astuks nagu moto "vähem möla, pikem samm" järgi.

Seevastu Toompea kinnitab väidet. Ei ole ühtki suurt ja olulist asja, mida oleks korda saatnud valitsus. On siis tegu halva kommunikatsiooni või tõsiasjaga, et elu veereb nagu hernes ning polegi vaja teda kuskilt surkida. Tõsi, see võibki olla selle valitsuse suurim teene.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:04
    Otsi:

    Ava täpsem otsing