Mälupulga asemel paluks ohutut ülekäigurada

Gea Velthut-Sokka 24. august 2006, 00:00

Tallinna linnavalitsus kulutab 700 000 krooni, et kinkida abiturientidele mälupulgad. Mõistetav, eks ole, 12. klassi õpilased on juba nii vanad küll, et kevadel valima minna. Samas eraldas linn reservfondist pool miljonit, et kulunud vöötradasid üle värvida - selle raha eest saab autojuhtidele nähtavaks 100 sebrat. Arvestades, kui vähe kasutatakse meie koolides õppetööks arvuteid, pole mälupulk just õppetööks hädavajalik ese. Küll aga on seda vöötrajad, mis aitavad iga päev ohutult kooli jõuda tuhandetel lastel. Mälupulgaraha eest saaks korda teha veel 140 ülekäigukohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:13

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing