Raie: palgatõus tooks eestlased välismaalt tagasi

ÄP 04. september 2006, 00:00

Raie lisas, et Eestis ei ole praegu kavas avada tööjõuturgu kolmandate riikide kodanikele.

Poola tööjõuturu avamine on tema sõnul tõenäoliselt ajutine lahendus, et leevendada põllutööliste puudust saagikoristamisel. Samas lisas Raie, et ei usu, et Eestis valitsevat tööjõupõuda aitaks sellised sammud leevendada. "Eesti peab säilitama konservatiivse tööjõupoliitika," kommenteeris Raie.

Poola valitsus otsustas avada oma tööturu Ukraina, Vene, Valgevene, Saksa ja Türgi kodanikele ning lubada neil tööloata töötada hooajalistel põllutöödel. Poola otsustas oma tööturu avada vaatamata sellele, et riigis on ELi suurim tööpuudus, tööta on 16% aktiivsest rahvastikust.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing