Reiljan õppigu Rüütlilt riigimehelikkust

Kristi Malmberg 26. september 2006, 00:00

Kogenud poliitik Villu Reiljan valmistas laupäeval pettumuse. Nii kehva kaotajat pole ammu näinud. Selle asemel, et anda ajakirjanikele tänitavaid ja kaotuskibedusest vahutavaid vastuseid, oleks Reiljanile ehk parem olnud vaikselt ja tähelepandamatult Estoniast minema hiilida.

Õnneks on KeRa leeris mees, kelle poliitikukogemus ja hea kasvatus on piisavalt paks, et mitte iga tagasilöögi peale rebeneda. Arnold Rüütel tõusis kohe pärast tulemuste selgumist ja oli esimene Toomas Hendrik Ilvese õnnitleja, ulatades lillekimbu ja surudes uuel presidendipaaril väärikalt kätt. Hiljem ütles ajakirjanikele rahulikult naeratades, et kahju pole tal küll sugugi ja rääkis uue presidendi toetamisest. Nii käitub kogenud poliitik. Villu Reiljanil on veel pikk tee käia.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:17

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing