• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pärnu investeeringute maht kasvab aastaga 61 miljonit krooni

  Pärnu 2007. aasta eelarve on üle 711 miljoni krooni. 2006. aastaga võrreldes on järgmise aasta investeeringute maht 61 miljonit krooni suurem, teatas Pärnu linnavalitsus.

  Pärnu linna 2007. aasta eelarve on üle 711 miljoni krooni, investeeringud moodustavad sellest 210,5 miljonit krooni.
  "Sarnaselt eelmisele aastale oleme suurt rõhku pannud investeeringutele, kuid isegi 2006. aastaga võrreldes on järgmise aasta investeeringute maht 61 miljonit krooni suurem" sõnas Pärnu rahanduse abilinnapea Cardo Remmel "Just investeeringud tagavad linna arengu ja pikaajaliste eesmärkide saavutamise. Uus spordihall, korras teed ja tööstusküla arendamine on projektid, mis arendavad Pärnut kui konkurentsivõimelist elukeskkonda."
  Investeeringuid on eelarves 159 miljoni krooni eest ning finantsinvesteeringuid 51 miljoni krooni eest.
  2007. aasta eelarvest on 74 miljonit krooni plaanitud teede ja tänavate remondiks ja korrastamiseks. Vastavalt eelarvele alustatakse Pärnu Keskraamatukogu teise etapi ehitust, ehitatakse kolm munitsipaalmaja, laiendatakse Tammiste hooldekodu, projekteeritakse uus spordihall, projekteeritakse ja alustatakse kommunikatsioonide rajamist Loode-Pärnu tööstusküla planeeringu ala territooriumile.
  Järgmisel aastal tõuseb sünnitoetus 2007. aastal sündivatele Pärnu linna elanikele 1000 krooni võrra so. 4000 krooni. Sotsiaaltöötajaid ootab ees 20%-ne palgatõus. Esimest korda on linna eelarves ette nähtud 3 miljoni kroonine toetus korteriühistutele hoovialade kordategemiseks.
  Pärnu linna 2006. aasta eelarve koos kolme lisaeelarvega on 643,4 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.