Olympuselt põrutus- ja veekindel digikaamera

ÄP 21. november 2006, 00:00

Olympuse digikaamera 2 725 SW on kuni viie meetri sügavuseni veekindel ja pooleteise meetri kõrguselt kukkumisel põrutuskindel. Koos lisavarustusse kuuluva allveeümbrisega saab Olympust kasutada 40 m sügavusel.

7,1megapikslise resolutsiooniga kompaktkaamera standardvarustusse kuulub kolmekordse optilise suurendusega objektiiv (vastab tavalist fotofilmi kasutavatel kaameratel 38-114 millimeetrile). Andmekandjana kasutab kaamera sisemälu ja xD-Picture mälukaarte. Olympusel on hämaras pildistamisel kasulik BrightCapture tehnoloogia, see tõstab ka fotoaparaadi 6,4 cm LCD-ekraanil kujutise heledust tavapärasega võrreldes neli korda.

Uuel Olympusel on 24 pildistamisprogrammi: spordisündmused, maastikuvaated, lähivõtted, portree, küünlavalgus jms. Selgitused pildistamisrežiimide ja menüüvalikute kohta esitatakse kaamera LCD-ekraanil.

Olympus 2 725 SW on saadaval kolmes värvitoonis. Uus digikaamera on Eestis müügil oktoobrist ja maksab 6000 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing