• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Samsung esitles Louvre'is 3G-disainitelefone

  Samsung toob Euroopa turule uued liugkorpusega 3G-telefonid, mis panustavad disaini (sellest ka esitluskoht - Louvre'i muuseum Pariisis).
  Uues seerias on ka maailma kõige õhem 3G-mobiil Samsung Z370 Ultra Edition 8,4. Viimane number näitab telefoni paksust millimeetrites. Nagu Samsung teatas, ei pruugi õhuke tähendada õrna, seda tänu uutele disainis kasutatud materjalidele, nagu magneesium ning plastiga segatud klaaskiud.
  71grammisel Z370-l on suur horisontaalne TFT-ekraan ja kaks kaamerat (kahe- ja 0,3megapiksline). Telefon mängib muusikat mitmes heliformaadis ning toetab Java-mänge. Lisaks on sel mudelil valjuhääldi ja MicroSD mälukaardi pilu.
  Samsung Z620 ehk Ultra Edition 11,8 omapära on keerlev kahemegapiksline kaamera. See mahutab ligi tunnipikkuse QVGA-vormingus video.
  Kollektsiooni juhttelefoniks on maailma kõige õhem liugkorpusega HSDPA-telefon Samsung Z720 (Ultra Edition 13,8). Sel mobiilil on kolmemegapiksline autofookusega fotokaamera ning lisakaamera videokõnede jaoks. Sarnaselt Z370ga on ka sel mudelil programm dokumentide vaatamiseks.
  Kõik nimetatud telefonid on kolmesageduslikud ning nende sisemälu maht on 20 megabaiti. Samsungi uued 3G-mobiilid jõuavad Euroopas müügile aasta lõpus.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Aimar Ventsel: Kesk-Aasia õppetund – autoriteet pole jumalast antud
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Brenti nafta hind tõusis kolme aasta tippu
Naftahinnad tõusid täna ning Brenti futuurid kerkisid viimase kolme aasta kõrgeima tasemeni. Investorid panustavad sellele, et pakkumine püsib jätkuvalt kitsas, vahendab Reuters.
Naftahinnad tõusid täna ning Brenti futuurid kerkisid viimase kolme aasta kõrgeima tasemeni. Investorid panustavad sellele, et pakkumine püsib jätkuvalt kitsas, vahendab Reuters.
Vilepuhuja märtri rollist välja tõstmine toob ettevõtjatele uusi kohustusi
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
„Kartke ja oodake halvimat“: häkkerid ründasid Ukraina riigi veebi