Samsung esitles Louvre'is 3G-disainitelefone

ÄP 21. november 2006, 00:00

Samsung toob Euroopa turule uued liugkorpusega 3G-telefonid, mis panustavad disaini (sellest ka esitluskoht - Louvre'i muuseum Pariisis).

Uues seerias on ka maailma kõige õhem 3G-mobiil Samsung Z370 Ultra Edition 8,4. Viimane number näitab telefoni paksust millimeetrites. Nagu Samsung teatas, ei pruugi õhuke tähendada õrna, seda tänu uutele disainis kasutatud materjalidele, nagu magneesium ning plastiga segatud klaaskiud.

71grammisel Z370-l on suur horisontaalne TFT-ekraan ja kaks kaamerat (kahe- ja 0,3megapiksline). Telefon mängib muusikat mitmes heliformaadis ning toetab Java-mänge. Lisaks on sel mudelil valjuhääldi ja MicroSD mälukaardi pilu.

Samsung Z620 ehk Ultra Edition 11,8 omapära on keerlev kahemegapiksline kaamera. See mahutab ligi tunnipikkuse QVGA-vormingus video.

Kollektsiooni juhttelefoniks on maailma kõige õhem liugkorpusega HSDPA-telefon Samsung Z720 (Ultra Edition 13,8). Sel mobiilil on kolmemegapiksline autofookusega fotokaamera ning lisakaamera videokõnede jaoks. Sarnaselt Z370ga on ka sel mudelil programm dokumentide vaatamiseks.

Kõik nimetatud telefonid on kolmesageduslikud ning nende sisemälu maht on 20 megabaiti. Samsungi uued 3G-mobiilid jõuavad Euroopas müügile aasta lõpus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing