Dollaril tsipake rekordist puudu

Raivo Sormunen 26. aprill 2007, 00:00

Ühendriikide dollar odavnes eile keskpäevaks euro vastu 1,3660 dollarini (11,454 krooni dollar), jäädes Euroopa ühisraha ajaloo madalaimast tasemest (1,3666 dollarit euro) puudu kõigest 0,04 protsenti.

Eurol aitas tugevneda Ifo instituudi märtsikuu indeks, mille kohaselt Saksa ettevõtjate ootused on tuleviku suhtes prognoositust optimistlikumad. Dollarit omakorda rõhus USA kinnisvaraassotsiatsiooni uudis, et märtsis langes olemasolevate majade müük viimase 18 aasta kiireimas tempos ning tarbijausaldusindeks kukkus prognoositust enam, kuna ameeriklased on mures nii kõrge bensiini hinna kui ka majanduse pärast.

Eile pärastlõunal aitas dollaril aga rekordilise tasemeni kukkuda kestvuskaupade märtsikuu müüginäitaja, mis andis investoritele lootust taas uskuda, et riigi majandus pole ehk veel kõige hullemas seisus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing