ÄP 5 aastat tagasi: Eesti Tuntuks projekti tulu ilmneb sügisest

ÄP 14. mai 2007, 00:00

Eesti Tuntuks projekti autorid loodavad esmast kasu näha juba poole aasta pärast.

Majandusministeeriumi asekantsleri Raul Malmsteini sõnul tasub projektile eraldatud 13 miljonit ruttu ära. "Usun, et võime tibusid juba sügisel lugeda," lausus ta. Riigi tasandil tekib sääst Malmsteini sõnul igal juhul ja üsna kiiresti. Kokkuvõtteid saab teha juba pärast Eurovisiooni, mis on Eesti märgile katsekivi.

Malmsteini sõnul on brändikontseptsioonil ka suur majanduslik efekt. Turismis, ekspordis, allhankes oodatakse mõju ilmnemist poole aasta pärast. Välisinvesteeringute sissevoolu suurenemist võib täheldada 1-2 aasta pärast.

Hetkeseis: Tõepoolest hakkas kasvama turism, eksport, välisinvesteeringud, ent seda vaatamata kõnealusele projektile.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing