Äripäeva peatoimetajaks saab Meelis Mandel

ÄP 04. juuni 2007, 00:00

"Luban lähtuda olulisemast eesmärgist - sellest, et lugeja meid armastaks," ütles tulevane peatoimetaja.

Mandel ütles, et kandideeris peatoimetajaks, sest ta usub Äripäeva ja selle ajakirjanikesse.

"Usun sellesse, mida me seni oleme teinud. Ja usun, et meeskond on võimeline arenema ning vastu võtma online-meedia esitatava väljakutse. Loodan, et minuga koos kandideerinud Aivar Hundimägi ja Raimo Ülavere aitavad mind selles," lisas Mandel.

"Astun ametisse ühest küljest kergel ja teisalt raskel ajal. Äripäev on ajaloo parimas seisus, seda nii sisu kvaliteedilt kui ka tellijate arvu ja teenitava raha järgi. Seega on latt väga kõrgel. Sellest hoolimata tahan Äripäeva mõju ühiskonnas veelgi suurendada, aidata meie lugejatel - ettevõtlikel inimestel - paremaid otsuseid langetada," rääkis Mandel.

Ametipulka üle andev peatoimetaja Igor Rõtov selgitas, kuidas ta valiku tegi. "Panin suurele paberile kolm nime ja hästi suure hulga plusse ning üllatavalt vähe miinuseid," rääkis Rõtov.

Rõtov usub, et Mandelist saab hea peatoimetaja. "Olen koos Meelisega töötanud üle kümne aasta ja läbi elanud nii suuri õnnestumisi kui ka kriitilisi aegu. Mul ei ole kahtlust, et Meelis saab peatoimetaja tööga hästi hakkama," ütles ta.

Rõtov on olnud viisteist aastat Äripäeva peatoimetaja. "Peatoimetaja on väga uhke olla. Peatoimetajaid on Eestis kahe käe sõrmedel üles lugeda. Peatoimetaja on inimene, kes kannab endas ausa ja kartmatu vaba ajakirjanduse väärtust. Peatoimetaja esindab seda väärtust ka avalikkuse silmis. Ma ei tea, kui hästi või halvasti mina sellega hakkama olen saanud. See roll on tähtis nii Äripäevas kui ka ajakirjanduses tervikuna ja muutub tulevikus veel tähtsamaks," kommenteeris Rõtov.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing