Dollar liikles rekordi lähedal

Romet Kreek 14. september 2007, 00:00

Euro tugevnes dollari vastu 1,3927ni ehk dollar maksis 11,235 krooni. Sealt aga dollar tugevnes veidi. Eile kella 16 paiku maksis dollar 11,273 krooni.

"Valuutaturgudel on tähelepanu keskmes, kas USA keskpank alandab intressi," ütles Tempus Consultingu asepresident Greg Salvaggio Bloombergile. "Muretsema paneb võimalus, et USA kukub majandussurutisse. Kui me hakkame nägema märke USA tarbijate ostlemise pidurdumisest, kukub dollar edasi." Tulevikutehingud näitavad 70protsendist tõenäosust, et USA keskpank alandab tuleval nädalal baasintressi 0,50 protsendipunkti võrra, 4,75 protsendini. Sel nädalal otsivad USA pangad ja ettevõtted võimalusi refinantseerida 700 miljardi dollari ulatuses lühiajalisi võlakirju, kirjutas Citigroupi analüütik. Investorid kardavad, et osa neist on seotud rämpshüpoteekidega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing