Kalleid tööriistu on odavam rentida

Ain Kerem 01. oktoober 2007, 00:00

Arukas on rentida siis, kui vajatakse midagi, mida pidevalt ei kasutata.

Et teha mingit tööd korralikult - kiiresti ja kvaliteetselt -, on vaja häid riistu ja need ei ole odavad. Ei ole ju mõtet soetada kallist tööriista, et see siis seisma jääks. Neil kordadel tulebki rentida. Seda enam, et tööjõud kallineb pidevalt ning ajakulu muutub seetõttu järjest tähtsamaks. Osta on mõtet siis, kui tööriista igapäevaselt kasutatakse.

Kõige enam rendivad erakliendid sügisperioodil aiatööriistu, maatihendajaid, mitmesuguseid elektrilisi käsitööriistu, sõiduauto haagiseid, talvel ka soojapuhureid. Mõningaid asju saab ka osta - näiteks kettaid, liivapaberit jm.

Rentida saab ligikaudu 350 nimetust tööriistu või ehitustehnika seadmeid. Klientidele pakutakse profitehnikat - näiteks Boschi ja Hitachi tööriistu, Volvo, Bobcati masinaid.

Põhiline erinevus rendipunktide vahel on selles, mitu ühesugust seadet mingis kohas on. Valiku suurus ehk seadmete sortiment on enamasti sama. Samas tuleb tunnistada, et Eestis on ka piirkondlikke eelistusi, mida püüame tootevalikus arvestada.

Uudne on hooldusabi teenus, mis on ööpäevaringselt avatud telefoniliin eelkõige Tallinna klientide paremaks teenindamiseks. Kui tekib probleem renditud tööriistaga, saab helistada ning probleemile leitakse lahendus.

Kõige kallim meie poolt praegu pakutav seade on 34 meetri kõrgusele ulatuv iseliikuv diiseltõstuk. Sellise masina hind on üle kahe miljoni krooni.

Lihtsamate tööriistade ja seadmete päeva rendihinnad algavad paarikümnest kroonist ja lähevad välja kuni 5000 kroonini. Rendi tingimused sõltuvad rendilepingu pikkusest, kliendi aastasest rendimahust ning kindlasti võetakse arvesse ka kliendi varasemat korrektsust seadmete kasutamisel ja lepingutingimuste täitmisel.

Laenutuspunktide põhikliendiks on professionaalne ehitaja, kes tavaliselt tegutseb äriühinguna. Eraisikute osatähtsus on alla 10%.

Laenutuse hindadega on võimalik tutvuda kodulehel. Kuna meie põhitegevus on suunatud valdavalt ettevõtjatele, on hinnakiri käibemaksuta hindades.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:36
    Otsi:

    Ava täpsem otsing