Turvameestelt peksa saanud ärimehed nõuavad kahjutasu

ÄP 01. oktoober 2007, 00:00

"Nad on tallinlased, avalikkusele tundmatud isikud, täiesti tavalised firmajuhid, pereinimesed. Nad suhtlevad põhiliselt vene keeles, kuigi mõistavad eesti keelt," selgitas Vares Postimees.ee-le meeste tausta. "Praegu on plaan tehtud niimoodi, et pöördume nõudega kohtusse. Kui Amigo leiab võimaluse midagi vabatahtlikult hüvitada, võib selles osas loomulikult läbi rääkida, asja rahumeelselt ära lõpetada," selgitas Vares.

Varese sõnul ei ole ravikulude täpset suurust määratud. "Kui me räägime moraalsest kahjust, siis me taotleme selle määramist kohtu äranägemise järgi, konkreetset summat märkimata. Kahjutasu võib olla kannatanu kohta poolsada tuhat või niimoodi," lisas ta.

Café Amigo on edastanud kõik enda käsutuses olevad 14. septembri juhtunuga seotud info ja materjalid politseile. Samas Café Amigo ega Sokos Hotel Viru juhtkond pole siiani ööklubis toimunud kahe ärimehe peksu videolinti näinud. Intsident on kahetsusväärne ja vastuolus Café Amigo ja Sokos Hotel Viru põhimõtete ja väärtustega, teatas ettevõte. Sündmusega seotud Café Amigo töötaja on töölt uurimise ajaks kõrvaldatud. Samuti ei teeninda hotelli uurimise ajal juhtumiga seotud Skorpioni ja K-Grupi töötajad.

"Café Amigo on olnud Tallinna ööklubi, mis on siiani sõbralikult avatud kõikidele inimestele, olenemata rahvusest ja vanusest. Seda, kuidas selline asi sai juhtuda, uurib praegu politsei, kellega juba teeme igakülgset koostööd. Vabandan Eesti avalikkuse, kõikide meie klientide ja töötajate ees," ütles Sokos Hotel Viru tegevjuht Outi Välimäki.

Soome Sokose ketti kuuluva Viru ööklubi Amigo turvameeste vägivald äratas Soomes elavat vastukaja. Paljud Iltalehti ja Helsingin Sanomate lugejad nõuavad Amigole, Viru hotellile ja Sokose ketile boikotti.

Ööklubis 10.-11. augusti vahelisel ööl aega veetnud investeerimispankur Roman Ohta rääkis ajalehele, kuidas Amigo vestis turvamees käis suurt kasvu mehega koos saalis ringi ja noris tüli.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing