Christel Karits • 29. november 2007 kell 22:00

Eestimaa kirikutes kõlab 'Püha öö'

Jõulukontsertide sari "Püha öö" on järjeks eelmiste aastate tuuridele koos Tallinna poistekoori ja ühendatud gospelkooridega.

"Ma ei ole väga kindel, mis on selle iga-aastase suure edu taga, kuid arvan, et oleme alati hästi valinud kooslused ning hoidnud suurejoonelise teostuse kiuste piletihinna kättesaadava kõigile," ütles Dave Benton.

Arne Saluveeri sõnul on kooril hea meel taas esineda Dave Bentoniga nii suures projektis.

"Oleme Dave'iga teinud mitmed korrad koostööd ja meil on ainult väga head mälestused. Anname endast parima, et viia advendisõnum üle Eesti." Kontserdisari algab 2. detsembril Tallinnas ning lõpeb 23. detsembril Räpinas.

Piletid on müügil Piletilevis ja Statolis. Hind eelmüügis 100 krooni.

Hetkel kuum