Pelmeenitootja hakkab vorsti tootma

Hille Tressum 03. detsember 2007, 00:00

"Me tõepoolest ostsime Daugavpilsi tehase, kuid mitte plaaniga vallutada Läti külmutatud pooltoodete turg (nagu väitis väitis ajaleht Dienas Bizness - toim.). Meil on plaanis alustada vorstide ja suitsuliha tootmist, mis on suunatud eelkõige Venemaa, Läti ja Leedu turule. Võimaluse korral laieneme ka Eesti turule," sõnas Uvic ASi müügijuht Kristjan Alaküla. Ta lisas, et pole kuulnudki jutte prognoositavast 264miljonilisest käibest, mille nad peaksid paari aastaga Läti turul saavutama.

Uvicu möödunud aasta käive oli 95 miljonit krooni, kasumit teeniti 1,2 miljonit krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing