ÄP fototoimetus • 3. veebruar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Ehitusmessile Berliini

19.-23. veebruaril toimub Berliinis rahvusvaheline ehitus- ja ehitustehnikamess Bautec.

Ehitusmessi põhiteemadeks on üld- ja eriehitustööd, ehitusmaterjalid, aknad, uksed; ehituspuit; aiad, väravad; moodulmajad; küttesüsteemid ja kaminad; sanitaar-, kliima- ja ventilatsioonisüsteemid; ehituskeemia, värvid; ehitusmasinad ja tööriistad, planeerimine ja arhitektuur.

2006. aasta messil osales 780 eksponenti 18 riigist ning külastajaid oli ligikaudu 60 000.

Peale uute materjalide ja trendide tutvustamise käsitletakse Bautecil ehitusvaldkonna aktuaalseid teemasid ja probleeme ka laiemalt. Sel aastal on messi fookuses linnaplaneerimine ja -ehitus ning energiasäästlik ehitamine. 20. veebruaril toimub messi raames Euroopa ehituskonverents, mille peateemaks on "Linn muutustes - väljakutse ehitustööstusele".

Bauteciga samal ajal toimuvad Berliini messikeskuses ehitusvaldkonna infotehnoloogiamess Build IT ja taastuvenergiate mess Solar Energy.

Viie päeva jooksul annavad kolm messi - Bautec, Build IT ja Solar Energy - ülevaate peaaegu kogu ehitusvaldkonnaga seonduvast alates planeerimisest koos vastava ja vajaliku tarkvaraga ning lõpetades viimistluse ja hoonete automatiseerimisega.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt