14. veebruar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Meie Leonhard

Kas nüüd revolutsiooni, aga "Baptismist" paremat plaati oli küll vaja. Viimane oli küll üks naturaalseima saundiga CDsid üldse, kuid LK maagiat hoiavad elus siiski laulud ning nendest parimad on ta ammu ära teinud. Täpsemalt oma esimesel albumil, mis ilmus juba 1989 ja oli classic rock neile, kes ilma selleta sirguma pidid või kellel veel ei olnud võimalust ega teadmisi end Lenny eeskujudega varustada. Põhimõtteliselt on tema retro ju OK, aga aegadega on sellest kujunenud kvaliteetne tapeet, mis on nii ohutu raadiomaterjal kui ka sobiv saatja hägustel koosviibimistel. Hoopis Mark Ronsoni ja tema toetatud Amy Winehouse'i Grammy'd olid lõppeva nädala parimad muusikauudised.

Nende inspiratsiooniallikad leiate näiteks iTunesi raadiovalikust, kus on ammendav valik 1950.-60. aastate muusikat, mida te kindlasti varem kuulnud ei ole. Nostalgia sissekirjutus on praegu seal.

Autor: Lennart Beat

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt