Meie Leonhard

Lennart Beat 15. veebruar 2008, 00:00

Kas nüüd revolutsiooni, aga "Baptismist" paremat plaati oli küll vaja. Viimane oli küll üks naturaalseima saundiga CDsid üldse, kuid LK maagiat hoiavad elus siiski laulud ning nendest parimad on ta ammu ära teinud. Täpsemalt oma esimesel albumil, mis ilmus juba 1989 ja oli classic rock neile, kes ilma selleta sirguma pidid või kellel veel ei olnud võimalust ega teadmisi end Lenny eeskujudega varustada. Põhimõtteliselt on tema retro ju OK, aga aegadega on sellest kujunenud kvaliteetne tapeet, mis on nii ohutu raadiomaterjal kui ka sobiv saatja hägustel koosviibimistel. Hoopis Mark Ronsoni ja tema toetatud Amy Winehouse'i Grammy'd olid lõppeva nädala parimad muusikauudised.

Nende inspiratsiooniallikad leiate näiteks iTunesi raadiovalikust, kus on ammendav valik 1950.-60. aastate muusikat, mida te kindlasti varem kuulnud ei ole. Nostalgia sissekirjutus on praegu seal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:52

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing