20. veebruar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Erki Noole firmal võlg kaelas

Inkassofirma Incure kodulehelt leiab võlgnike nimekirjast ka ekssportlase Erki Noole ettevõtte Incipe OÜ. Krediidiinfo andmetel ollakse 50 001-200 000 krooni võlgu ehitusmasinate ettevõttele Ramirent. Võlga on nüüd asunud sisse nõudma Incure Inkasso.

"See on korrektne. Üks seade varastati objektilt ja Ramirent pani seadme hinnale veel 20 000 otsa. Ma lootsin, et me saame teistmoodi lahendada olukorra. Kui ma selle seadme nagunii kinni maksan, siis lootsin mõistlikku suhtumist. Meil oli arusaamatus, tegemist pole makseraskustega, vaid 30 000kroonise vahega," kommenteeris Nool.

Autor: Kaisa Tahlfeld

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt