Erki Noole firmal võlg kaelas

Kaisa Tahlfeld 21. veebruar 2008, 00:00

Inkassofirma Incure kodulehelt leiab võlgnike nimekirjast ka ekssportlase Erki Noole ettevõtte Incipe OÜ. Krediidiinfo andmetel ollakse 50 001-200 000 krooni võlgu ehitusmasinate ettevõttele Ramirent. Võlga on nüüd asunud sisse nõudma Incure Inkasso.

"See on korrektne. Üks seade varastati objektilt ja Ramirent pani seadme hinnale veel 20 000 otsa. Ma lootsin, et me saame teistmoodi lahendada olukorra. Kui ma selle seadme nagunii kinni maksan, siis lootsin mõistlikku suhtumist. Meil oli arusaamatus, tegemist pole makseraskustega, vaid 30 000kroonise vahega," kommenteeris Nool.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:21

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing