Mullivee ja majoneesiga kinnitatud sidemed

ÄP 28. märts 2008, 00:00

Riigikogu liige, reformierakondlanna Kristiina Ojuland kiitis, et riigikogu praeguse koosseisu saadikud on järsult tugevdanud sidet oma valijatega. Seda on rõõm kuulda. Kuidas lugupeetud parlamendisaadikud aga sellise saavutuseni jõudsid?

Vastuse annavad taas kuluhüvitiste tšekid. Näiteks armastab Ojuland ise rüübata valijate kõrvale rohkelt Sanpellegrino mineraalvett. Poliitikas möllavad mõistagi kuumad kired, janu on kerge tulema. Paide isehakanud kuningas Jaan Kundla kasutab aga valijate garneeringuks majoneesi ja oliive.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:26

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing