Hetked muusikas

Christel Karits 04. aprill 2008, 00:00

Käisin hiljuti koolitusel, kus tuli jutuks, et tahaks üht, aga peab leppima teisega, sest aega ei jagu. Ja nii tekibki närvipinge, mis tingitud soovide, ootuste ja tegelikkuse vahest. Sageli lõppeb see totaalse energiapuudusega, mis põhjustatud stressist või halvimal juhul depressioonist.

Kui vaatasin oma ajaplaneerimist, märkasin mitte just väga suure üllatusena, et kulutan ikka veel liiga palju aega televisioonile. Kokkulöödud tundide arv oli ehmatav, kuigi kindlasti ei kuulu ma kaugeltki mitte rekordiomanike kilda.

Järjest uued telekanalid tungivad aga peale ja ausalt öeldes ei teagi enam täpset arvu, millised neist spetsiaalselt meie väikesele miljonirahvale suunatud on. On neid kuus, seitse või rohkemgi? Kui suur on meie vastuvõtuvõime? Kui suurt hulka vaadatavust suudab üks kanal reklaamiklientidele müüa? Kas nüüdsest peaks mängima igas kodus mitu telerit korraga? Pole vist liialdus, kui ütlen, et mõnel pool on neid juba ühes toaski rohkem kui üks. Jabur olukord!

Seda rõõmustavam on, et meie kultuurikorraldajad pakuvad järjest rohkem kvaliteetset elus elamust. Sel nädalal saab kindlasti märksõnaks hea eesti muusika, sest eile startisid Eesti Muusika Päevad. Soovitan pakutava hulgast mõni kontsert valida ja olen üsna veendunud, et te ei kahetse.

Tänases Puhkepäevas on kirjutatud veel kahest kontserttuurist, mis meie publiku südameid võitma asub.

Voiceboys Rootsist toob kuulajani hoopis teistsuguse a capella versiooni poppmuusikast ning meie armastatud eesti artistid täiesti uues kuues kodumaised hitid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:53

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing