Christel Karits • 10. aprill 2008 • 2 min
Jaga lugu:

Kreisikate tänamise aeg

Kuigi kaheksa juubelikontserti müüdi välja pea tormilise kiirusega, pole tänutuuri esindaja Paavo Nõgese sõnul olukord siiski väga trööstitu, sest üksikutele saalikohtadele on pääsmeid vabanenud. Samuti on saada teise rõdu pileteid.

Enne pühapäeva on kontserdil toimuv suuresti saladuskatte all, kuid Nõgene kinnitab, et Kreisiraadio meeskond ootab tänukontserte suure põnevusega ja on kogu headuses valmis oma nime väärivat elamust pakkuma.

Teada on, et kontserdi esimeses pooles toimub Kreisiraadio huumorikoolitus publikule ning teises osas on laval parimad aegade sketšid vahelduvalt muusikaliste paladega.

"Oleme 15 aasta jooksul üht-teist omandanud ja soovime seda publikuga jagada. Äkki keegi neist avastab ennast ja hakkab ise midagi tegema," avab Tarmo Leinatamm huumorikooli sisu. "Lavale tulevad Kreisiraadio lemmikkujud ja õpetavad mõned nipid." Saalisolijad ei pea pelgama, et keegi neist vägisi publiku ette tõmmataks, sest kes on lavale tahtnud, on seal niigi või teeb selleks ise pingutusi.

Teises pooles käivad kreisid mööda euroradu, külalisesinejateks on Silvi Vrait, Gerli Padar ja Janika Sillamaa. Lauljaid saadab tõeliselt lahe bänd. Mõistagi esinevad oma soolodega ka Peeter Oja, Hannes Võrno ja Tarmo Leinatamm. Lõpuks kõlab ka nende endi sõnul "meie õnnetu "Leto Svet"".

Selle, kui suur meeskond Kreisiraadioga kaasas on, et kostüümi ja grimmivahetus õlitatult toimiks, jätavad korraldajad samuti enese teada .

"Tahame eesoleva tuuriga väljendada oma tänulikkust kõigile, kes Kreisiraadiost mingilgi moel on osa saanud. Aastatepikkust kogemust on patt enda teada hoida, sestap ka soov järeltulevatele põlvedele parim edasi anda," ütleb Tarmo Leinatamm.

"Tänutuur on tähtis meile endile, et näha silmast silma inimesi, kes on kohal, vaatavad silma, naeratavad, reageerivad ja on emotsionaalsed. Viimasel ajal on ju kahjuks kõik taandunud ainult numbritele. Trendisõna "reiting" ei ütle ju midagi, olgu see number kümnetes või sadades tuhandetes. Meie tutvusringkonnas pole kedagi, kes tunneks kedagi, kellel oleks mingi mõõdik kusagil kapinurgal. Kreisiraadio kohtumised oma sõpradega on meile endile olulised. Me saame sellelt saalis istuvalt sõpruskonnalt tohutult rohkem tuge, tagasisidet ning tegutsemistungi kui kuivadest polli-numbritest.

Meie publik on kindlasti parim osa Eesti ühiskonnast. Täname neid!" lisab Hannes Võrno.

"Tänutuur on tänu tänulikele inimestele, kes on oma tänu avaldanud läbi tänu meie tegemiste eest. Tänu millele me oleme tänulikult tänades eksisteerinud 15 aastat.

Tänu vastastikusele tänule korraldamegi tänutuuri. Tänu tänajatele me ka täname," ei saa jätta omapoolset kommentaari andmata ka Peeter Oja.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt