Poole miljardiga saab pikema lause

ÄP 23. mai 2008, 00:00

Welcome to Estonia kampaania vajub ajaloo hämarustesse. Juhan Parts algatab suurejoonelisema projekti - teha Eesti viie aastaga ja ligi poole miljardi krooniga tegusaks võimalikult paljudes riikides. Välja on töötamisel uus imago, pikem ühest lausest - 13 miljoniga sai tõesti vaid kolm sõna. Kui kõigepealt kavatsetakse kulutada 150 miljonit krooni, siis väike matemaatiline tehe ütleb, et selle eest saab juba 34 sõna, kogu kampaania käigus siis umbes 100 sõna. Eesti loo esitamine Belgradis kestis mõne minuti, osalemine maksis ainult 2 miljonit ja mõju missugune!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:33

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing