Uhke torniga Kuressaaret

Teet Reier 02. juuni 2008, 00:00

Käisin mõned nädalad tagasi kevadisel Saaremaal. Muidugi sai visatud pilk peale ka kohalikele kinnisvarapakkumistele. Saaremaale omaselt on pakkumisel nii renoveeritud ja üle miljoni maksvaid talumaju kui ka veel korrastamist alles ootavaid ja hinnalt odavamaid. Rääkimata siis uutest palkmajadest.

Huvitav pakkumine aga leidus seekord lausa Kuressaare südalinnas, kus keskväljakuäärse vana tuletõrjemaja omanikuks võib saada paarikümnemiljonilise investeeringuga. Hoonega tuleb kaasa ka ehitusluba kahele alumisele korrusele toitlustamiskoha väljaehitamiseks.

Eks neid viimaseid ole Saaremaa pealinnas juba üksjagu, aga ju siis järjest kerkivad supelusasutused meelitavad aastaajast hoolimata kohale ka arvukaid külastajaid, kes oma majutuskohtades hästi toidetud saavad, aga ei ütle ära väikesest või suuremast dringist mõnes kenas kohvikus või baaris.

Vanal tuletõrjemajal on toitlustuskohana ka see eelis, et enne menüü näitamist võib lasta külalistel ronida torni kaunist linnavaadet nautima lootusega, et see treppidel turnimine ka kõhud tühjemaks teeb.

Ja neile, kes linnavaatest loobuda ei kavatse, on katusekorrusele kavandatud piisavalt ruumikas külaliskorter.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing