ÄP fototoimetus • 23. september 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Koolitus

Puit on vanim ehitusmaterjal. Puit sise- ja välisviimistluses. Tulepüsivus.Lektorid: Märt Riistop (AS Puuinfo/ Eesti Metsatööstuse Liit), Marko Ründva (Akukon OY Eesti Filiaal), Varne Mälksoo (TreTimber OÜ), Irina Nikolajeva (OÜ Holz Prof), Kea Siidirätsep (Ehituskeskus)Aeg: 02.10Koht: Rävala pst 8, TallinnHind: 700 krLisainfo: www.ehituskeskus.ee

Vanade akende restaureerimine, I osa. Miks peaks ja tasuks vanu aknaid restaureerida ja kuidas seda teha?Lektor: Tarmo A. ElvistoKoht: Väike-Patarei 5, TallinnAeg: 07.10Hind: 200 krVajalik eelregistreerimineLisainfo: www.renoveeri.net

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt