ÄP fototoimetus • 21. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Pärnumaa oravatel raske talv ees

Mõnel ettevõtjal on raske poliitikas edukalt, vähemalt pikaajaliselt, läbi lüüa. Ja mõnel poliitikast ettevõtlusse siirdunul keeruline äris pikaks ajaks kanda kinnitada. Segavaks saavad riigi- või omavalitsuses tegutsedes loodud sidemed ja omandatud kombed. Endine Pärnu linnapea, nüüdne linnavolinik ja ASi Taastusravikeskus Estonia juhatuse liige Vello Järvesalu peeti üleeile kinni - mees ajanud oma ja ettevõtte rahakoti sedavõrd segamini. ETV eelmise nädala "Pealtnägija" näitas aga Audru imelikku erastamisjuhtu, vallavanemaks Rein Talisoo. Mõlemad Reformist.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt