Pärnumaa oravatel raske talv ees

ÄP 22. oktoober 2008, 00:00

Mõnel ettevõtjal on raske poliitikas edukalt, vähemalt pikaajaliselt, läbi lüüa. Ja mõnel poliitikast ettevõtlusse siirdunul keeruline äris pikaks ajaks kanda kinnitada. Segavaks saavad riigi- või omavalitsuses tegutsedes loodud sidemed ja omandatud kombed. Endine Pärnu linnapea, nüüdne linnavolinik ja ASi Taastusravikeskus Estonia juhatuse liige Vello Järvesalu peeti üleeile kinni - mees ajanud oma ja ettevõtte rahakoti sedavõrd segamini. ETV eelmise nädala "Pealtnägija" näitas aga Audru imelikku erastamisjuhtu, vallavanemaks Rein Talisoo. Mõlemad Reformist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing